Æblekage

Fra Opskrifter
Version fra 1. nov. 2014, 11:59 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Oprettede siden med 'right|thumb|400px|Æblekage {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == * 250 gr. margarine * 250 gr. sukker * 300 gr. mel * 1,5 - 2 dl. mælk * 3 æ…')
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Æblekage

Ingredienser

  • 250 gr. margarine
  • 250 gr. sukker
  • 300 gr. mel
  • 1,5 - 2 dl. mælk
  • 3 æg
  • 3 tsk. bagepulver
  • 6 æbler
  • Kanelsukker
  • Tilbehør: Flødeskum eller creme fraiche

Tilberedning

  1. Margarine og sukker røres blødt
  2. Æggene røres i
  3. Mel og bagepulver tilsættes
  4. Mælken røres i
  5. Æbler i både tilsættes
  6. Når alt er rørt sammen, hældes dejen i en smurt bradepande
  7. Strøs med kanelsukker
  8. Bag i ovnen ved 160 grader varmluft ca. 40 minutter

Server med flødeskum eller creme fraiche.