Jordbær cupcakes

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Jordbær cupcakes

Ingredienser

(12 stk.)

Bunde

  • 135 gr. sukker
  • 175 gr. blødt smør
  • 3 æg
  • 200 gr. marcipan
  • 1/2 dl. mælk
  • 150 gr. hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver

Overtræk

  • 100 gr. mørk chokolade

Creme+Pynt

  • 1 bæger mascarpone
  • skal af 1 citron
  • 1-2 tsk. vaniliesukker
  • Friske jordbær

Tilberedning

Bunde

  1. Sukker og smør piskes sammen til det er luftigt
  2. Tilsæt æg 1 ad gangen og rør godt
  3. Riv marcipanen groft i dejen
  4. Mel og bagepulver blandes og røres i dejen
  5. Mælken røres i og dejen røres jævn
  6. Dejen fyldes i 12 muffinsforme
  7. Bager ved 180 grader varmluft i ca. 20 min.
  8. Køler af på rist

Overtræk

  1. Hak chokoladen og smelt halvdelen over vandbad
  2. Når smeltet tages skålen af, og resten af chokoladen tilsættes
  3. Det røres samen til det hele er smeltet
  4. Overtræk de afkølede kager med chokoladen

Creme+Pynt

  1. Når chokoladen er størknet helt piskes mascarponen let og luftig med vaniliesukker og revet citronskal
  2. Cremen kommes på kagerne
  3. Pynt med friske jordbær