Keema Matar

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Keema Matar

Tilbehør: Ris, tomatraita, chapati eller nan brød.

Ingredienser

  • Ris
  • 400 gr. hakket oksekød
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 finthakket løg
  • 2 hakkede fed hvidløg
  • 1 spsk. finthakket frisk ingefær
  • 2 tsk. spidskommen
  • 2 tsk. karry
  • 2 tsk. koriander
  • 2 tsk gurkemeje
  • 1 laurbærblad
  • 1 ds. flåede, hakkede tomater
  • 2 dl. vand
  • 50 gr. ærter
  • 2 tsk. salt
  • peber

Tilberedning

  1. Sæt ris over
  2. Steg løgene i olie
  3. Tilsæt ingefær og hvidløg og steg lidt med
  4. Tilsæt spidskommen, koriander, gurkemeje og karry
  5. Kom nu kødet i og lad det brune
  6. Tilsæt de hakkede tomater samt laurbærblad, salt og vand og lad det simre sammen i en 1/2 time (væden skal være kogt)
  7. Rør ærter i og smag til med salt og peber

Server med ris!