Nemme calzone pizzaer

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning

Ingredienser

  • 500 gr. hakket oksekød
  • Olie til stegning
  • salt og peber
  • 1 tsk. oregano
  • 1 brik pizzasovs
  • 2 ruller færdig pizzadej
  • 1 ps. frisk mozarellaost

Tilberedning

  1. Svits kødet i olie
  2. Krydr med salt, peber og oregano
  3. Tilsæt pizzasovs og kog op
  4. Rul pizzadej ud og del dem i to (altså 4 stykker i alt)
  5. Læg kødsovs midt på den ene halvdel af pizzastykket
  6. Skær osten i 4 lige store stykker
  7. Læg et stykke oven på kødsovsen
  8. Pak den anden halvdel af dejen hen over kødsovs og luk godt sammen
  9. Bages på bageplade ved 200 grader varmluft nederst i ovnen ca. 14 minutter