Kylling i wok med ananas: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Kylling i wok med ananas == Ingredienser == * == Tilberedning == # Category:Hovedret Category:Sundt) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 3: | Linje 3: | ||
== Ingredienser == | == Ingredienser == | ||
* | * Tilbehør: Ris eller nudler | ||
* 250 gr. kyllingefilet | |||
* 1 spsk. olivenolie | |||
* 2 gulerødder | |||
* 1 rød peber | |||
* 1 ds. bambusskud | |||
* 1/2 ds. ananas | |||
* 2 dl. grøntsagsbouillon | |||
* 1 dl. ananassaft (fra dåsen) | |||
* 1/2 dl. teryiakisauce (eller soya) | |||
* 1 spsk. majsstivelse | |||
* Sambal olek eller chili | |||
== Tilberedning == | == Tilberedning == | ||
# | # Skær kød og grøntsager i tynde strimler | ||
# Skær ananas i tern (gem saften) | |||
# Pisk ananassaft, teryiakisauce, bouillon og majsstivelse sammen til en sauce | |||
# Svits kødet i olie i en wok, tag kødet op | |||
# Svits grøntsagerne og tag også dem op | |||
# Pisk nu saucen i midten af wok'en til det tykner | |||
# Kom kød, grøntsager, bambusskud og ananas ved | |||
# Varm retten godt igennem og smag evt. til | |||
# Server med ris eller nudler | |||
[[Category:Hovedret]] | [[Category:Hovedret]] | ||
[[Category:Sundt]] | [[Category:Sundt]] |
Nuværende version fra 16. okt. 2008, 18:28
Ingredienser
- Tilbehør: Ris eller nudler
- 250 gr. kyllingefilet
- 1 spsk. olivenolie
- 2 gulerødder
- 1 rød peber
- 1 ds. bambusskud
- 1/2 ds. ananas
- 2 dl. grøntsagsbouillon
- 1 dl. ananassaft (fra dåsen)
- 1/2 dl. teryiakisauce (eller soya)
- 1 spsk. majsstivelse
- Sambal olek eller chili
Tilberedning
- Skær kød og grøntsager i tynde strimler
- Skær ananas i tern (gem saften)
- Pisk ananassaft, teryiakisauce, bouillon og majsstivelse sammen til en sauce
- Svits kødet i olie i en wok, tag kødet op
- Svits grøntsagerne og tag også dem op
- Pisk nu saucen i midten af wok'en til det tykner
- Kom kød, grøntsager, bambusskud og ananas ved
- Varm retten godt igennem og smag evt. til
- Server med ris eller nudler