Stegt flæsk med kartofler og persillesovs: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
(Siden blev oprettet: [[Image:|right|thumb|400px|Stegt flæsk med kartofler og persillesovs]] {{AdSenseInsidePostRight}} Nemt, godt og knaldende usundt. == Ingredienser == == Tilberedning == [[...)
 
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
[[Image:|right|thumb|400px|Stegt flæsk med kartofler og persillesovs]]
[[Image:IMG_5153.jpg|right|thumb|400px|Stegt flæsk med kartofler og persillesovs]]
{{AdSenseInsidePostRight}}
{{AdSenseInsidePostRight}}
[[Image:IMG_5148.jpg|right|thumb|300px|Stegt flæsk]]


Nemt, godt og knaldende usundt.
Nemt, godt og knaldende usundt.
Linje 6: Linje 7:
== Ingredienser ==
== Ingredienser ==


* Flæsk
* Kartofler
* Smør
* Mælk
* 2-3 spsk. mel
* Persille


== Tilberedning ==
== Tilberedning ==


# Steg flæsket
# Kog kartoflerne
# Smelt smøret, rør mel i, tilsæt mælk lidt efter lidt ved omrøring
# Hak persille meget fint og tilsæt sovsen


[[Category:Hovedret]]
[[Category:Hovedret]]
[[Category:Nemt]]
[[Category:Nemt]]
[[Category:Dansk]]
[[Category:Dansk]]

Versionen fra 8. okt. 2009, 21:03

Stegt flæsk med kartofler og persillesovs

Stegt flæsk

Nemt, godt og knaldende usundt.

Ingredienser

  • Flæsk
  • Kartofler
  • Smør
  • Mælk
  • 2-3 spsk. mel
  • Persille

Tilberedning

  1. Steg flæsket
  2. Kog kartoflerne
  3. Smelt smøret, rør mel i, tilsæt mælk lidt efter lidt ved omrøring
  4. Hak persille meget fint og tilsæt sovsen