Æbleskiver: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
(Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Hjemmelavede æbleskiver {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == * blah == Tilberedning == # blah [[Category:3 S...)
 
No edit summary
 
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_5399_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Hjemmelavede æbleskiver]]
[[Image:IMG_5399_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Hjemmelavede æbleskiver]]
{{AdSenseInsidePostRight}}
{{AdSenseInsidePostRight}}
Der er altså intet så godt, som enten lune æbleskiver eller pandekager, næsten direkte fra panden. Og glem med det samme industri-palmin-æbleskiver, der bare varmes i ovnen. De kommer altså ikke nær hjemmelavede æbleskiver, hvor hviderne er pisket stive og det hele.


== Ingredienser ==
== Ingredienser ==


* blah
(ca. 50 stk.)
 
* 375 gr. hvedemel
* 1 tsk. sukker
* 1/2 liter mælk
* 5 æggeblommer
* 5 æggehvider
* 250 gr. margarine
* 1/2 tsk. salt
* Margarine til bagning


== Tilberedning ==
== Tilberedning ==


# blah
# Smelt margarinen og lad den køle let af
# Rør mel, sukker og mælk sammen
# Æggeblommerne røres i sammen med den smeltede margarine
# Pisk æggehviderne stive og vend dem ''forsigtigt'' i dejen
# Bages på en æbleskivepande


[[Category:3 Stjerner]]
[[Category:3 Stjerner]]
[[Category:Julemad]]
[[Category:Julemad]]

Nuværende version fra 1. nov. 2008, 15:33

Hjemmelavede æbleskiver

Der er altså intet så godt, som enten lune æbleskiver eller pandekager, næsten direkte fra panden. Og glem med det samme industri-palmin-æbleskiver, der bare varmes i ovnen. De kommer altså ikke nær hjemmelavede æbleskiver, hvor hviderne er pisket stive og det hele.

Ingredienser

(ca. 50 stk.)

  • 375 gr. hvedemel
  • 1 tsk. sukker
  • 1/2 liter mælk
  • 5 æggeblommer
  • 5 æggehvider
  • 250 gr. margarine
  • 1/2 tsk. salt
  • Margarine til bagning

Tilberedning

  1. Smelt margarinen og lad den køle let af
  2. Rør mel, sukker og mælk sammen
  3. Æggeblommerne røres i sammen med den smeltede margarine
  4. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen
  5. Bages på en æbleskivepande