Hvidløgsbøffer med bacon: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Hvidløgsbøffer med bacon {{AdSenseInsidePostRight}} Bøfferne her bliver gode saftige, fordi der blandes fromaiche frais...) |
(Ingen forskel)
|
Nuværende version fra 22. dec. 2008, 20:36
Bøfferne her bliver gode saftige, fordi der blandes fromaiche frais ved.
Server eksempelvis bøfferne med Hasselback kartofler og Broccolisalat med bacon.
Ingredienser
- 400-500 gr. hakket oksekød
- 1 dl. fromaiche frais
- 2 fed presset hvidløg
- Salt og peber
- 1 pk. bacon i skiver
Tilberedning
- Bland farsen af hakket kød, fromaiche frais, hvidløg og salt og peber
- Form bøfferne med lidt højde
- Vikl baconskiver omkring, ca. 2 skiver til hver bøf (sæt evt. fast med tandstikker)
- "Tril" bøfferne brune på en pande
- Steg der herfter færdige på almindelig vis