Kylling i wok med ananas

Fra Opskrifter
Version fra 16. okt. 2008, 18:28 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Kylling i wok med ananas

Ingredienser

  • Tilbehør: Ris eller nudler
  • 250 gr. kyllingefilet
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 gulerødder
  • 1 rød peber
  • 1 ds. bambusskud
  • 1/2 ds. ananas
  • 2 dl. grøntsagsbouillon
  • 1 dl. ananassaft (fra dåsen)
  • 1/2 dl. teryiakisauce (eller soya)
  • 1 spsk. majsstivelse
  • Sambal olek eller chili

Tilberedning

  1. Skær kød og grøntsager i tynde strimler
  2. Skær ananas i tern (gem saften)
  3. Pisk ananassaft, teryiakisauce, bouillon og majsstivelse sammen til en sauce
  4. Svits kødet i olie i en wok, tag kødet op
  5. Svits grøntsagerne og tag også dem op
  6. Pisk nu saucen i midten af wok'en til det tykner
  7. Kom kød, grøntsager, bambusskud og ananas ved
  8. Varm retten godt igennem og smag evt. til
  9. Server med ris eller nudler