Luciabrød: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Luciabrød {{AdSenseInsidePostRight}} Godt brød i juletid. Dejen er dejlig nem at arbejde med, når der skal formes brød, så det er ...) |
(Ingen forskel)
|
Nuværende version fra 20. dec. 2009, 08:53
Godt brød i juletid. Dejen er dejlig nem at arbejde med, når der skal formes brød, så det er godt til børn også.
Ingredienser
- 100 gr. smør
- 3 dl. mælk
- 2 pk. gær
- 2 tsk. salt
- 100 gr. sukker
- 2 æg
- 2 tsk. gurkemeje
- 750 gr. mel
Tilberedning
- Smelt smør og kom mælk i
- Alt blandes sammen og hæver til dobbelt størrelse
- Form til snegle, kringler, S'er osv. (sæt evt. rosiner på)
- Hæves igen ca 1/2 timer (tænd for ovnen)
- Pensl med æg
- Bages ca. 12 minutter ved 180 grader varmluft