Forside: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Versionen fra 15. mar. 2008, 20:39 (vis kilde)
Polesen (diskussion | bidrag)
(→‎Tilbehør)
← Forrige ændring
Versionen fra 19. mar. 2008, 20:16 (vis kilde)
Polesen (diskussion | bidrag)
No edit summary
Næste ændring →
Linje 42: Linje 42:


* [[Fastelavnsboller]]
* [[Fastelavnsboller]]
* [[Luftige boller]]


== Kage ==
== Kage ==

Versionen fra 19. mar. 2008, 20:16

Indholdsfortegnelse

  • 1 Ris
  • 2 Spaghetti og Pasta
  • 3 Tærter
  • 4 Diverse
  • 5 Supper
  • 6 Salat
  • 7 Bagværk
  • 8 Kage
  • 9 Dessert
  • 10 Tilbehør

Ris

  • Skinke i paprikasovs
  • Persisk kyllingekebab
  • Boller i karry

Spaghetti og Pasta

  • Lasagne
  • Sauce Bolognese (sugo)
  • Pastagratin
  • Pølseret med pasta og tomat-/flødesovs
  • Kødboller med chorizo og krydet tomatsovs

Tærter

  • Grøntsagstærte
  • Kødtærte ala Spurvevej

Diverse

  • Medisterpølse med stuvet spinat
  • Farsbrød
  • Kyllingefad
  • Brændende kærlighed
  • Oksekød med karry og tomat
  • Shepherds Pie ala India
  • Hakket kød ala kebab
  • Minideller med kokosmælk, lime og karry

Supper

  • Chili Con Carne Suppe
  • Grøntsagssuppe med kylling

Salat

  • Tomatsalat
  • Broccolisalat med bacon

Bagværk

  • Fastelavnsboller
  • Luftige boller

Kage

  • Mazarinkage

Dessert

  • Tiramisu
  • Nougat dessertkage

Tilbehør

  • Stuvet Spinat
  • Hasselbagte kartofler
Hentet fra "http://www.heidiogper.dk/opskrifter/index.php?title=Forside&oldid=158"

Navigationsmenu

Sidehandlinger

  • Forside
  • Diskussion
  • Læs
  • View source
  • Historik

Sidehandlinger

  • Forside
  • Diskussion
  • Mere
  • Værktøjer

Personlige værktøjer

  • Log på

Navigation

  • Forside
  • Kategorier
  • Overrask mig
  • sitesupport

Værktøjer

  • Hvad henviser hertil
  • Beslægtede ændringer
  • Specialsider
  • Udskriftsvenlig udgave
  • Permanent link
  • Sideinformation
GNU Free Documentation License 1.2
Powered by MediaWiki
  • Denne side blev senest redigeret d. 19. marts 2008 kl. 20:16.
  • Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License 1.2 medmindre andet er angivet.
  • Privatlivspolitik
  • Om Opskrifter
  • Forbehold