Forside: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) |
Polesen (diskussion | bidrag) (→Supper) |
||
Linje 64: | Linje 64: | ||
* [[Gullaschsuppe]] | * [[Gullaschsuppe]] | ||
* [[Kokossuppe]] | * [[Kokossuppe]] | ||
* [[Bondesuppe]] | |||
== Salat == | == Salat == |
Versionen fra 28. sep. 2008, 08:51
Dansk mad
Spaghetti og Pasta
Italienske klassikere
Andet godt med pasta
- Pastagratin
- Pølseret med pasta og tomat-/flødesovs
- Kødboller med chorizo og krydet tomatsovs
- Mozarellapasta
- Casablancagryde
Ris
- Skinke i paprikasovs
- Persisk kyllingekebab
- Boller i karry
- Mexicansk Chorizogryde
- Chili Con Carne
- Gadekøkkenplatte fra Bombay
- Malaygryde
- Marokkanske frikadeller
Diverse
- Kyllingefad
- Brændende kærlighed
- Oksekød med karry og tomat
- Shepherds Pie ala India
- Hakket kød ala kebab
- Hakket kød på spyd ala mellemøsten
- Minideller med kokosmælk, lime og karry
- Bøffer i folie
- Tortilla rullet med fyld
- Farsbrød
- Boeuf Bourguignon
- Nuddelret med kylling
- Pizza ala Svaneke med skinke, pesto og parmesan
- Svensk pølseret
Tærter
Supper
- Kartoffel-Porre Suppe
- Chili Con Carne Suppe
- Grøntsagssuppe med kylling
- Nuddelsuppe med kylling
- Gullaschsuppe
- Kokossuppe
- Bondesuppe