Forside: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) |
Polesen (diskussion | bidrag) |
||
Linje 20: | Linje 20: | ||
* [[Pastagratin]] | * [[Pastagratin]] | ||
* [[Pastafad med pølser]] | |||
* [[Pølseret med pasta og tomat-/flødesovs]] | * [[Pølseret med pasta og tomat-/flødesovs]] | ||
* [[Kødboller med chorizo og krydet tomatsovs]] | * [[Kødboller med chorizo og krydet tomatsovs]] |
Versionen fra 11. okt. 2008, 15:27
Dansk mad
Spaghetti og Pasta
Italienske klassikere
- Lasagne
- Sauce Bolognese (sugo)
- Gratinerede Cannelloni
- Spaghetti Carbonara
- Hjemmelavet Tortellini
- Pizza ala Svaneke med skinke, pesto og parmesan
- Pizza med kødsovs
Andet godt med pasta
- Pastagratin
- Pastafad med pølser
- Pølseret med pasta og tomat-/flødesovs
- Kødboller med chorizo og krydet tomatsovs
- Mozarellapasta
- Casablancagryde
Ris
- Ristafel
- Skinke i paprikasovs
- Persisk kyllingekebab
- Boller i karry
- Mexicansk Chorizogryde
- Chili Con Carne
- Gadekøkkenplatte fra Bombay
- Malaygryde
- Marokkanske frikadeller
Diverse
- Kyllingefad
- Brændende kærlighed
- Oksekød med karry og tomat
- Shepherds Pie
- Shepherds Pie ala India
- Hakket kød ala kebab
- Hakket kød på spyd ala mellemøsten
- Minideller med kokosmælk, lime og karry
- Bøffer i folie
- Tortilla rullet med fyld
- Farsbrød
- Boeuf Bourguignon
- Nuddelret med kylling
- Svensk pølseret
- Hjemmelavet burger
- Gyros
Tærter
Supper
- Kartoffel-Porre Suppe
- Chili Con Carne Suppe
- Grøntsagssuppe med kylling
- Nuddelsuppe med kylling
- Gullaschsuppe
- Kokossuppe
- Bondesuppe