Forside: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
<div style=" | <div style="display:inline; float:left; padding-right: 10px;">{{AdSenseInsidePost}}</div> | ||
== Dansk mad == | == Dansk mad == | ||
Versionen fra 19. okt. 2008, 08:56
Dansk mad
Spaghetti og Pasta
Italienske klassikere
Andet godt med pasta
- Pastagratin
- Pastafad med pølser
- Pølseret med pasta og tomat-/flødesovs
- Kødboller med chorizo og krydet tomatsovs
- Mozarellapasta
- Casablancagryde
Pizza
Ris
- Ristafel
- Skinke i paprikasovs
- Persisk kyllingekebab
- Boller i karry
- Mexicansk Chorizogryde
- Chili Con Carne
- Gadekøkkenplatte fra Bombay
- Malaygryde
- Marokkanske frikadeller
Diverse
- Kyllingefad
- Brændende kærlighed
- Oksekød med karry og tomat
- Shepherds Pie
- Shepherds Pie ala India
- Hakket kød ala kebab
- Hakket kød på spyd ala mellemøsten
- Minideller med kokosmælk, lime og karry
- Bøffer i folie
- Tortilla rullet med fyld
- Farsbrød
- Boeuf Bourguignon
- Nuddelret med kylling
- Svensk pølseret
- Hjemmelavet burger
- Gyros
- Kylling tandoori
- Kylling i wok med ananas
Tærter
Supper
- Kartoffel-Porre Suppe
- Chili Con Carne Suppe
- Grøntsagssuppe med kylling
- Nuddelsuppe med kylling
- Gullaschsuppe
- Kokossuppe
- Bondesuppe